ISPAS MARIUS-IOAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ a creat site-ul www.dataservices.ro cu scopul de a face publice serviciile oferite de către companie și de a pune la dispoziția clienților și a potențialilor clienți o modalitate facila de contact prin intermediul formularelor și a datelor de contact prezentate pe site.

Utilizarea acestui site este condiționata de către acceptarea și respectarea de către dumneavoastră a condițiilor generale prezentate mai jos. Accesând și utilizând site-ul, acceptați implicit și necondiționat, fără limitări, termenii și condițiile de utilizare prezentate în continuare.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați necondiționat, fără limitări, Termenii și Condițiile acestui site, va rugam sa părăsiți acest site.

Informații despre site

  • HTML5
  • CSS3
  • WordPress
  • Securizat SSL
  • Pro WordPress Theme

Site-ul web dataservices.ro este proiectat, deținut și administrat de către ISPAS MARIUS-IOAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ cu sediul în Brașov, str. Zizinului nr.22, jud. Brașov, înregistrata la ONRC Brașov sub nr.F8/861/2015 , având CUI 34725135, punct de lucru în Brașov, str. Bd. Alexandru Vlahuță nr.10, pavilion B, etaj 1, birou A3B, jud. Brașov.

INFORMAȚII DE CONTACT ADMINISTRATOR:

Ispas Marius-Ioan

t:  +40 (0)368-004-315
m:+40 (0)772-235-053
e:  ispas.marius@dataservices.ro

Definiții

Client–
Vizitator – 
Cumpărător – 
Prestator – 
Vânzător – 
Utilizator – 
Servicii –
Website –

Conținut – 
Comanda – 
Contract – 
Document –
Informație – 
Specificații – 
Date personale – 

Termeni de utilizare

Acuratețea și actualitatea informației

Au fost depuse eforturi considerabile pentru a va transmite informații exacte si actualizate prin intermediul acestui site. Informațiile despre serviciile si produsele oferite de Ispas Marius I.I. și prețurile acestor servicii sau produse sunt actuale la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Cu toate acestea nu se poate garanta ca paginile site-ului nu conțin erori. 

Toate informațiile prezentate prin intermediul acestui website sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu vor fi considerate ca o ofertă contractuală a serviciilor oferite de Ispas Marius I.I. Orice utilizator care dorește sa beneficieze de serviciile oferite de prestator este rugat sa se informeze personal cu privire la serviciul solicitat. Pentru aceasta va sunt puse la dispoziție datele de contact din preambulul acestui document. 

Scopul site-ului