Contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau comentarii, sau dacă doriți sa ne contactați pentru o cotație de preț, atunci va rugam sa folosiți formularul de contact de mai jos.

Va este mai ușor sa ne sunați? Sa trimiteți un mesaj pe WhatsApp, Viber sau Skype? Preferați emailul? Nici o problema. Va răspundem cu plăcere indiferent de canalul de comunicare preferat de dumneavoastră.

Ce canal de comunicare preferați?

telefon mobil:

email:

info@dataservices.ro
marius.ispas@dataservices.ro

Skype for Business: marius.ispas@dataservices.ro | WhatsApp: +40 (0)786-061-900

Luați legătura cu noi prin intermediul formularului de contact de mai jos:

Oferim o arie larga de servicii care pot fi combinate astfel încât dumneavoastră sa beneficiați de o soluție completa. Serviciile de automatizare va ajuta sa beneficiați de scalabilitate, eficienţă, managementul proceselor de afaceri, control, precizie si uzabilitate.
Soluțiile noastre sunt proiectate pe arhitectura scalabila, in cloud, folosind serviciile de tip PaaS (Platform as a Service) oferite de Microsoft (Azure), Amazon (AWS) si Google (GCP). Se pot instala on-premise sau funcționa ca soluții hibride.

Aveți un proiect complex? Serviciile pot fi combinate astfel încât soluția de care beneficiați sa fie completa.
Aveți o idee sau un proiect? Doriți o cotație de preț?
Va rugam sa consultați Politica de Confidențialitate și Termeni și Condiții pentru a afla mai multe despre drepturile Dvs.